srovnání Endosphere x vakuové technologie, aneb pokrok nezastavíš

srovnání Endosphere x vakuové technologie, aneb pokrok nezastavíš

Odpověď na častou otázku, jaký je vlastně mezi těmito populárními technologiemi rozdíl?

Endosphere – základem je kompresní mikrovibrace. Tlak vzniká v důsledku promyšlené, patentované technologie nástavcem se silikonovými kuličkami, které rotují se zvyšující se intenzitou. Kdežto běžné přístroje proti celulitidě jsou založeny na principu vakuového sání kůže.

Většina přístrojů založených na podtlaku mají kontraindikace a vedlejší účinky. Naopak kontraindikace pro použití Endosphere jsou na rozdíl od všech ostatních metod na trhu zcela minimální.

Úplně jednoduše řečeno, Vakuové technologie natahují kůži díky vakuovému (podtlakovému) sání, zatímco Endosphere provádí kompresní mikrovibraci.
Ovšem “problém” nastává při použití podtlakových technik u oblastí, které nelze ošetřovat, jako jsou křečové žíly, cévní a kapilární síťky. Metoda Endosphere umožňuje pracovat na všech částech těla a nepoškozuje žilní ani lymfatické cévy.

Vaukové techniky mohou při nesprávním provedení napínat kůži, což do budoucna může mít opačný nežádoucí výsledek.
Naproti tomu při terapii Endosphere je pokožka pružná a hedvábná na dotek. Změna je citelně znát a vidět hned po prvním ošetření i díky tomu, že sféry poskytují i tzv. peeling pokožky.

Dle zkušeností klientek můžeme říct, ze výsledky u vakuových technologií jsou dočasné. U Endosphere výrobce garantuje ROK stejný dosažený výsledek a poté se doporučuje projít znovu celou kůru, anebo nemusíte čekat rok a stačí chodit na tzv. udržovací ošetření např. 1x do měsíce, dle preferencí klienta. 

Dále je určitě důležité zmínit, že u Endosphere se nevyžaduje nosit speciální obleček.

Absence oblečku u Endosphere nám umožňuje vidět všechny problematické oblasti na těle, na které se poté zaměřujeme. Dalším výrazným benefitem je, že díky přístupu k holé pokožce, používáme speciální olejíčky na zpevnění a redukci celulitidy. Hlavice na holé pokožce stimuluje tvorbu kolagenu, elastinu a kyseliny hyaluronové, aby oživila unavenou, mdlou nebo povadlou kůži. 

Endospheres x vakuové technologie

  • bezbolestné
  • novější technologie
  • větší využití, na více oblastí těla
  • bez omezení
  • bez nutnosti speciálních oblečků
  • viditelné výsledky hned po první návštěvě
  • Dosažený výsledek vydrží celý rok