NOVINKA! Kosmetika Comfort zone: Spolehlivá cesta k hladší pokožce

NOVINKA! Kosmetika Comfort zone: Spolehlivá cesta k hladší pokožce

Celulitida je problém, který trápí mnoho lidí, zejména ženy. I přesto, že je to běžná estetická záležitost, může mít negativní vliv na sebevědomí a pohodu. Naštěstí existuje řada produktů a metod, které v boji proti celulitidě mohou pomoci.

A jednou z takových značek je právě Comfort Zone, která nabízí krémy a bahna stvořena právě pro tuto problematiku. V tomto článku se podíváme na to, jak tyto produkty fungují a jak mohou pomoci dosáhnout hladší pokožky.

1. Co je Comfort Zone?

Comfort Zone je italská značka, která se specializuje na vývoj a výrobu kosmetických produktů, vnímá pleť jako vyjádření mysli i těla a poskytuje bezpečné řešení pro všechny potřeby pleti skrz kompletní přístup péče skládající se z ošetření, produktů a doporučení pro životní styl. Všechny produkty jsou bez silikonů, parabenů, minerálních olejů, živočišných složek, alkoholu při použití velmi precizního výběru konzervačních látek zvolených dle nejvyšší šetrnosti a také v nejnižší možné koncentraci.

2. Jak Comfort Zone produkty působí na celulitidu?

Comfort Zone nabízí krémy a bahna s inovativními složkami, které mohou pomoci snížit viditelnost celulitidy a zlepšit kvalitu pokožky. Tyto produkty mohou mít několik vlastností:

• Zlepšení průtoku krve: Některé produkty obsahují látky, které podporují lepší průtok krve v problematických oblastech. To může pomoci odplavit nahromaděné toxiny a zlepšit vzhled pokožky.

• Hydratace a zpevnění: Comfort Zone krémy často obsahují hydratační složky, které zvyšují pružnost pokožky a redukují suchost. Tím může být pokožka hladší a pevnější.

• Aktivní látky: Některé produkty obsahují aktivní látky, jako je kofein nebo extrakty z mořských řas, které mají potenciál na rozklad tukových buněk a redukci jejich viditelnosti.

Naše TIPY::

Body strategist thermo cream – Inovativní krém s dvojitou termogenní akcí, bojuje s nedostatky lokalizované celulitidy a remodeluje kontury těla. Termogenní akce stimuluje znatelný střídající pocit tepla a chladu. Zlepšuje mikrocirkulaci a zajišťuje důkladné vstřebávání účinných látek. 

Body strategist contour cream – Hydratační, tonizační krém, který se používá při ztrátě tonusu a elasticity pokožky. Díky lehké a dobře vstřebatelné textuře je vhodný k užívání i v teplém letním období. Pokožka je okamžitě a viditelně hladká, hebká a hydratovaná. Komplexní terapie při řešení problémů s otoky, celulitidou, ztrátou tonu a pružnosti pokožky. 

Body strategist cellulite mud – Inovativní obsah a výroba. Produkt je tvořen z 98% přírodních složek, bez živočišných derivátů, silikonů a parabenů. Bahno se vyznačuje inovativní mastnou gelovou texturou, která umožňuje snadno masírovat oblasti zadržováním vody a celulitidou a nabízí optimální pronikání aktivních složek. Tato synergie snižuje přítomnost extracelulární vody, což vede k viditelnému zeštíhlení těla. 

*výše uvedené produkty je u nás možno zakoupit.