Recenze od Míši

Recenze od Míši





Na konzultaci k Adamovi do MS SPORT mne přivedla kamarádka po skvělých referencích své kamarádky. 

Nejsem typ člověka, který věří všemu, co slyší. O všem se potřebuji přesvědčit sama. Řekla jsem si tedy, že této konzultaci čas věnuji, že nemám co ztratit. I když na cvičení v podstatě nemám čas kvůli mé práci, která zahrnovala školení klientů po celé ČR, neustálé telefonáty, spoustu vyřizování a schůzek „od nevidím do nevidím“. Nepředpokládala jsem, že se najde termín cvičení, který by nekolidoval s mým nabitým programem. A řečí o individuálním přístupu ke klientovi mají všichni spoustu, ale realita je jiná. …. S tímto skeptickým přístupem jsem šla na tuto konzultaci. ? Doteď se za to stydím. 

Po prvních pěti minutách povídání s Adamem jsem věděla, že na toto cvičení si čas udělám, protože přede mnou stojí odborník, který ví o čem mluví.

Hlavním impulsem pro to „začít se sebou něco dělat“ byl tedy Adam, jeho individuální přístup ke klientovi a video z veletrhu (viz. Foto před). Kdy jsem viděla, že se hodně hrbím a přibývají mi kila tuku. A to ani nemluvím o tom, jakou jsem v té době měla kondičku. 

Mých prvních pár hodin ve fitku byla tragédie. Po první hodině jsem následující 3 dny nebyla schopna ani zvednout ruku s telefonem k uchu. Musela jsem se k telefonu nahnout nebo zapnout handsfree, abych se s klienty vůbec domluvila. Chůze do i ze schodů byla také utrpením. Bolel mě každý sval v těle, i ty o kterých jsem ani nevěděla, že je mám.

Po 3 měsících cvičení, zlepšení kondice a pár kilech dolů jsem si řekla, že úbytek na váze by mohl být rychlejší s „dietním režimem“. Požádala jsem tedy Adama o sestavení jídelníčku s přihlédnutím k mému zdravotnímu problému, kterým byl nedostatek železa. Opět jsem mylně předpokládala, že to bude hrozná otrava dodržovat dietu. A Adam mě opět vyvedl z omylu. ? Sestavil mi jídelníček dle toho, co mi chutná s velmi jednoduchými jídly na přípravu.  

První měsíc jsem jídelníček dodržovala striktně, zhubla jsem dalších 3,5 kg a hlavně jsem pochopila, že nejde o dietu, ale o zdravou stravu. Poté jsem zvolnila na přísnosti a upravila si jídla trošku podle sebe. Musím se přiznat, že vaření není zrovna můj koníček, ale v tomto jídelníčku jsem se našla. Dokonce mne zdravá strava nadchla natolik, že si sama hledám recepty a jejich příprava mne baví.

Teď po půl roce se cítím skvěle, má lepší kondičku než můj sedmiletý syn a navíc se mi díky zdravé stravě zlepšila kvalita pleti i vlasů. Což mi zvedlo sebevědomí a jsem šťastnější. 

Velmi překvapen byl také můj praktický lékař – internista po kontrolních krevních testech. Dle jeho slov jsem nyní „znovuzrozená“. V lednu jsem byla prakticky bez železa a měla jsem minimálně půl roku brát tablety železa. Což jsem dodržela pouze 3 měsíce a poté jsem změnila stravu dle Adamova jídelníčku. Momentálně je to 4 měsíce od této změny a krevní testy jsou v pořádku.

S lékařem jsme se domluvili, že nebude postupovat jako u ostatních pacientů a léky se železem mi na další 3 měsíce nepředepíše. Pod podmínkou, že budu nadále dodržovat tento dokonale sestavený jídelníček a za další 3 měsíce přijdu na nové kontrolní testy. ? 

Když vše shrnu do jedné věty: Mám 7 kg dole, postavu pevnou jako ve dvaceti, spoustu energie a hlavně jsem zdravá. ?

Velké díky patří Adamovi za jeho čas, energii, trpělivost, individuální přístup a znovu zopakuji … Díky za dokonalý zdravý jídelníček, který vyřešil můj zdravotní problém. ? 

Tímto výsledkem to samozřejmě nekončí. Stanovila jsem si nové cíle pod vedením Adama a těším se na další posuny v tréninkovém plánu. ?