Recenze od Filipa

Recenze od Filipa




Dobrý den,chtěl bych Vám v tomhle krátkém článku popsat svoji zkušenost se spolupráci s výborným trenérem Adamem Levitem.   

Jmenuji se Filip Klapal a je mi 24 let. Cvičil jsem a jedl vždy podle sebe a podle toho co jsem se dočetl v kulturistických časopisech. Neříkám, že to bylo to nejlepší, ale měl jsem svou hlavu a nenechal jsem si do toho mluvit. Navíc jsem u toho nikdy délší dobu nevydržel. Ne že bych neviděl změny, to ano! Viděl, ale prostě, asi nebyla vůle. Takhle to pokračovalo 4 roky. Vždy jsem cvičil 4 měsíce, pak zase 4 měsíce nic. Vedlo to k ničemu. A jídelníček? Popravdě žádný nebyl. Mé heslo bylo“všechno a velké množství“ . Přiznejme si, že tohle zrovna cesta k úspěchu není.   

A už jsem toho měl dost. Takže zase po půl roční pauze jsem se rozhodl, že opravdu s tím něco chci udělat. Přestěhoval jsem se za prací do Německa a řekl jsem si že změním svůj pohled na věc a nechám si do toho mluvit. Tak jsem se ozval panu Adamu Levitu. Měl jsem na něho kontakt od své maminky, která s ním spolupracuje už délší dobu a nemůže si ho vynachválit. A opravdu změna obrovská. Během prvního roku zhubla přes 20kg. Ale zpátky ke mně. Tak jsem se tedy spojil s pánem Adamem a vysvětlil mu jak na tom jsem a čeho chci dosáhnout. Bylo to pro něho i pro mě těžši z důvodu, že bydlím v Německu a trenér v Česku. Takže jsem se vlastně nikdy se svým trenérem nesetkal osobně a vše jsme řešili přes Facebook. Nic méně trenér souhlasil s podmínkami a za slušnou cenu mi poslílal každý měsíc jídelníček i trénink. Prozradím Vám, že jsem tomu vůbec nevěřil. Nelíbilo se mi styl tréninku. Bylo to úplně něco jiného, než na co jsem byl zvyklý.Ale kousl jsem se a nechal to celé to na trenérovi. A už po prvním měsíci jsem zhubnul 7kg. Tak jsem si řekl ok, věřím mu a nechám to na něm. Takhle to pokračovalo 4 měsíce a pokrok jste určitě podle fotografii zaznamenali.

Byl jsem nad míru s Adamem spokojený a vřele doporučuji i všem ostatním, co chtějí se svým tělem něco udělat. Začátky jsou vždy těžké, ale to u všeho. Pak si to zamilujete. 
Děkuji Adame a přeji mnoho úspěchu, jako semnou.S pozdravem Filip Klapal
PS: váha na první foto před 6 měsíci je 98kg.      A váha po 6 měsících 91kg